Проф. Велислав Минеков предаде поста на наследника си на поста 

...
Проф. Велислав Минеков предаде поста на наследника си на поста 
Коментари Харесай

Проф. Велислав Минеков предаде поста на маестро Найден Тодоров: Бедата е, че го очакват трудности и критика всеки ден

Проф. Велислав Минеков съобщи поста на наследника си на поста  - маестро Найден Тодоров. „ Много се веселя! Щастлив съм, че идва един заслужен човек на това място. Той е заслужен и е най-точният, който може да бъде посочен за министерството. Бедата е, че го чакат компликации ”, сподели Минеков. Той помоли  министър Тодоров да се пази от хвалбите и го предизвести, че рецензията към него ще бъде всеки ден.

По думите му са били спрени и всевъзможни „ паразити и изнудвачи ”.

„ Имах прелестен екип. Благодаря на всички, които работиха в министерството и на своя екип. Надявам се новият министър да има най-малко един почивен ден ”, заключи Минеков.

От своя страна Найден Тодоров се обърна към предшественика си: „ Искам да благодаря на министър Минеков за свършената работа, тъй като тя е доста повече от това, което се вижда.

Светът по този начин е организиран, че хората виждат постоянно проблемите, а свършеното остава някак си на назад във времето. Само че като човек, който е бил в системата до този миг, аз съм видял и свършеното. Но като човек, който е бил в системата, съм видял и няколко обстановки, в които културата е била спасявана от господин Минеков, за което извънредно доста му благодаря ”.

Тодоров добави, че ще продължи да работи с сътрудниците от неговия екип и ще разчита на поддръжка от Минеков за незавършените планове, които му завещава.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР